Referenties 


"When I met Ingrid, I needed guidance with taking the next step in my personal development. I didn’t enjoy my work anymore and it was very difficult for me to formulate my goals. Ingrid took me on a journey of discovering my strengths and the elements at work that give me energy. She helped me understand what drives my behavior and how to set my boundaries better. After a few sessions with her, I found my energy, made some changes, and now I am very happy with where I am and what I do. I recommend her to anyone who needs a little push to find their purpose and their happiness."
Zornitza van Hellemondt-Kambourova, PhD
Credit Risk Model Consultant, Rabobank
Oktober 2022


"Ingrid, anderhalf jaar samen werken wow wat een energie boost geeft dat. Jouw kennis en professionele aanpak helpt teams maar ook management om tot een verandering te komen. Jij challenged mensen, gaat een dialoog aan die altijd aanzet tot nadenken voor jou maar ook anderen. Ondanks je enorme ervaring als manager maar  ook als coach  leer ook jij nog elke dag. Om van een hiërarchische organisatie te groeien naar een Agile georiënteerde omgeving vraagt veel van de mensen, je hebt oog voor wat het doet met de mens achter de werknemer. Jouw pragmatische aanpak maar wel gaan voor het gezamenlijke resultaat zorgt voor groei zowel op team als ook op individueel niveau, de open discussies en samen bepalen van de volgende stap zorgt voor vertrouwen. Je hebt oog voor de kleine dingen die spelen en acteert altijd vanuit positieve energie, je stimuleert teams om samen het gesprek aan te gaan. Jouw smile is voor anderen ontwapenend, het geeft jou de kans om ook de moeilijke onderwerpen in een open gesprek op tafel te krijgen en je bent er als coach en mens om te helpen.  Ik ben blij met het feit dat jij Agile niet als doel op zich ziet maar als een manier om anders te gaan werken en betere resultaten neer te zetten. Naast dit alles ben je ook heel creatief, het gebruik van visuals is voor velen ook nieuw en daagt uit om op een andere manier  in gesprek te gaan. Ook de trainingen die je ontwikkeld hebt en het trainen van de teams helpt om sneller tot een resultaat te komen, verder beschik je over heel veel tools die je inzet om nog meer uit de mensen te halen. Zelfreflectie is jou ook niet vreemd en ik prijs mij rijk dat we samen veel gesprekken hebben gehad waardoor ik nog dichter bij mezelf ben gekomen. Je bent een aanvulling voor organisaties die willen veranderen en daarbij openstaan voor feedback en samen met jou de journey willen oppakken.
Ingrid ik wil je ook bedanken voor de coaching van jou aan mij, ben in die korte tijd door een diep dal gegaan maar heb de kracht om met een big smile terug te kijken en heb een zeer goede vriendin over gehouden."
Ditte Jurriens
Circle Lead Cost Accounting Reporting and Support ING
Mei 2020


"Ingrid, we worked together closely and intensively the last one and a half year in order to implement the agile way of working in my team and develop the agile maturity of the professionals being part of it. You made it a great journey with a steep learning curve for all involved including myself. Your senior experience as a manager in combination with your exquisite coaching skills result in a pragmatic result-oriented approach to team development that is very well balanced with regard to team needs, skills and competencies and individual ones. Your key differentiating factor in our journey is that you speak up, foster constructive dialogue and discussion that leads to stronger connected team members, who are taking ownership of their work as well as their team and individual development . As such you are able to stimulate team and individual growth in a very short time frame. Priceless to any organization. Next to this you are a great person, who's facing live with a smile and always willing to help another!"
Pim van Koeveringe
Circle Lead Regulatory Reporting, Global Services ING
Maart 2020


"Ingrid heeft een uitstekend coaching traject voor mij verzorgd. Geen standaard aanpak met theorieën, maar altijd to-the-point op de specifieke situatie. Nogmaals dank Ingrid!"
Arnold Koning
Directeur Lending Public & Healthcare ING
Oktober 2019


"Ingrid is een fantastische coach en een geweldig mens, met ruime kennis en levenservaring. Ze prikt waar het pijn doet en confronteert je hiermee, waardoor je snel tot inzichten komt. Ingrid geeft je de ruimte om in je eigen tempo tot actie over te gaan en inspireert en motiveert wanneer nodig. Ze geeft je energie om die extra stap te zetten. Ingrid stelt zichzelf kwetsbaar en open op waardoor je elkaar snel goed leert kennen. Hiermee creëert ze een vertrouwensband, waardoor ze diep weet door te dringen in de diepere lagen. Ze is oprecht geïnteresseerd in je persoon en je ambities. Hierbij houdt ze altijd goed de focus op je energiebronnen. Doordat ze alles goed en krachtig weet te verwoorden en samenvattingen stuurt met opdrachten voor een volgende sessie kun je steeds verder werken waar je was gebleven en val je niet in herhaling. Werken met Ingrid voelt als een warm bad. Het was een bijzondere ervaring, waar ik veel energie van heb gekregen."
Rens Schoonackers
Lending Specialist Grootzakelijk ING
Juni 2019


"Ik heb Ingrid nu op een andere manier mogen leren kennen. In haar aanpak creëert zij een veilige omgeving en daagt je uit. Vraagt om openheid en stelt oriënterende en daarna confronterende vragen en zet je daarmee weer aan het denken. Alles opbouwend gericht naar een duidelijke uitleg en raakt de essentie waar het eigenlijk om gaat. Zelf-herkenning, bewustwording en daarna verdere zelfontplooiing. Focus je op waar je goed in bent en wat je energie geeft. Haar betrokkenheid is duidelijk aanwezig en geeft je daarnaast een professionele inkijk waar Strengthscope op gericht is. Zij toont een brede kennis van zaken en laat zich niet afleiden, alles gericht om je beter te laten functioneren. Stuurt je ook soepel aan op verdere persoonlijke ontwikkeling.
Bijzonder fijne ervaring en heeft mij handvatten gegeven om het negatieve in positieve zin op te pakken.
Dank je wel HeemSo."
Richard Boersma
Pricing coordinator Santa Fe Relocation Services
Februari 2019


"Heb de afgelopen maanden regelmatig mogen samenwerken met Ingrid. Wat een mooie ervaring was dat! Ingrid is een effectieve coach en bovendien een geweldig mens om mee samen te werken. Zij heeft mijn team geïntroduceerd in de wereld van agile leiderschap en ons daarbij o.a. geholpen bij het definiëren van onze purpose. Door haar coaching hebben wij grote stappen gemaakt in effectiviteit. Door haar directe communicatie, scherpte en humor echt een aanvulling aan het team. Zou haar zeker aanbevelen! "
Arnoud van der Lingen
Regiodirecteur Grootzakelijk Noord-West ING
November 2018


"Ingrid maakt echte  connectie en weet als coach te raken op een professionele en persoonlijke manier. Straight to the heart. Are you ready for it?"
Frie van Os
Executive manager AIG Benelux, eigenaar FrieFormat Consulting & Training
Juni 2018


"Ingrid heeft ons op een enthousiaste, zeer professionele en interactieve manier meegenomen in de wereld van Agile werken. In een middag hebben we de fundamenten, werkwijze en succesfactoren van Agile geleerd. Voorafgaand aan het traject heeft Ingrid heel goed de leerdoelen opgehaald. De workshop was dan ook op maat gemaakt voor de behoeftes binnen onze organisatie en was zo opgebouwd dat we de volgende dag meteen met Agile aan de slag konden. Ingrid heeft niet alleen inhoudelijk de kennis en kunde, maar is op een ontzettend leuke, interessante en energieke manier in staat om kennis over te dragen en iedereen enthousiast te maken."
Manon Copini
CEO PW Markets
Juni 2018


"Ik ken Ingrid al ruim 30 jaar als vriendin, studiegenoot, reflector en (mental) coach. Wat mij eigenlijk altijd al opgevallen is, is de wijze waarop Ingrid onbevangenheid en een ijzeren discipline weet te combineren. De twinkeling in haar ogen kondigt de volgende waardevolle boodschap aan. Al dan niet verpakt met humor. Hoe dan ook; Ingrid komt tot de kern, prikkelt en inspireert en is bovenal een heel fijn mens. Overal inzetbaar, rechtvaardig, JA ik beveel Ingrid van harte aan!"
Esther Lanser
Project manager Techniek
Februari 2018


"Sinds september 2017  volg ik de Strengthscope training bij HeemSoHet sterke hiervan is dat je door het interactieve en doorlopende proces steeds een stap verder komt. Deze vorm van coaching vormt voor mij een krachtige spiegel. Door de training ben ik mij veel beter bewust geworden van mijn gedrag en aanpak en hoe dat overkomt op mijn omgeving. Ingrid begeleid dit proces op een open, directe en humorvolle wijze, waardoor ik mijzelf ook heel open opstel en daardoor de training ook veel effect heeft.
Ik kan HeemSo van harte aanbevelen aan individuen en organisaties."
Ted den Ouden
Eigenaar Platform van Geluk
November 2017