Over mij

Mijn naam is Ingrid Heemskerk en in februari 2017 heb ik HeemSo opgericht.

Mijn overtuiging is dat een hogere klanttevredenheid, een hogere medewerkerstevredenheid en betere resultaten hand in hand met elkaar gaan. Vanuit HeemSo wil ik graag management, teams en individuen hierin verder helpen.

Dit doe ik vanuit een positieve en enthousiaste insteek, met respect. Ik luister goed, observeer en creëer bewustwording. Ik ben daadkrachtig en resultaatgericht. Altijd open en eerlijk, soms confronterend, scherp analytisch en regelmatig zet ik een gezonde dosis humor in. 

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mens en nieuwsgierig naar wat hem of haar beweegt. Direct op de groep en het proces en empathisch op de individu.

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur, waardoor er ruimte in mijn hoofd ontstaat voor andere inzichten. Ook hou ik ervan om uitgebreid te koken en te tafelen met vrienden en familie; in een open en warme omgeving oprecht contact maken met elkaar. 

In mijn aanpak maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening als onder andere manager, HR consultant en trainer. Daarnaast heb ik kennis van en ervaring in agile transities; hoe ga je hiermee om vanuit een management perspectief?

Als manager heb ik veel collega's succesvol gecoacht naar een volgende stap in hun carrière of ontwikkeling. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd en ben ik onder andere gecertificeerd Strengthscope® coach voor leider, individu en team. Deze methode van coaching is gebaseerd op positieve psychologie en is wetenschappelijk onderbouwd. 


StrengthscopeMASTER-logo
StrengthscopeMASTER-logo
BPS Registered Test
BPS Registered Test